JULEUTSTILLING 2020

ÅPNER 30. NOVEMBER KL. 19 OG AVSLUTTES 7. DESEMBER KL.22

Litt om serien

Serien er på 20 bilder, alle ca 20 x20 cm med passpartout 30x30cm og pakket i cellofan. De er alle malt med akryl, pastell, kullstift  og voksfarger. De små maleriene bærer alle navnet “November er ikke grå” og er nummererte, 1- 20 og signerte.

Vedrørende kjøp

Da det kun er 1 unikt bilde av hver må du først sende meg en melding og få en bekreftelse på at den fortsatt er ledig og til salgs. Når du får bekreftelsen sender jeg deg den enkle instruksen for kjøp og levering.

 

Pris på bildene

Maleriene koster kr 775 pr stk. Dette er et tidsbegrenset juletilbud. Gratis frakt innen Norge.

Ønsker du å kjøpe et bilde sender du sms til tlf 40243181 med hvilke bilde/r du ønsker. 

VIPPS

Her er Vipps qr koden. Rett telefonkamera mot den, så kommer du rett inn på vippsen. Ellers kan du søke opp 515122 eller Janetsandoart på Vipps

NOVEMBER ER IKKE GRÅ 1 -20

November måned er grå, sier så mange. Jeg brukte denne stille Corona-November til å vandre ute i landskapet, ta inn naturstemningene jeg befant meg i. Jeg oppdaget at disse november dagene var fylt med farger. Den siste rosa rosen sto i sterk kontrast til de mørke grenene av det nakne morelltreet. Den intense grønnfargen mot fargene av høsten som er i ferd med å bli jord på nytt. Tåke og dis over stille landskap. “November er ikke  grå”